Historia – Kuljetus Leppälät avoin yhtiö

Hannu Leppälän isä, Helge Leppälä, aloitti autoilijana 60-luvun alussa. Enimmillään autoja oli kolme ja ensimmäiset 20 vuotta ajettiin pääosin puutavarakuljetuksia. Vuonna 1983 Hannu sai liikenneluvan omiin nimiinsä. 80-luvulla tehtiin pääosin paikallisen KTK:n kautta maansiirtoajoa ja jätehuoltoa, kalustona nosturi- ja vaihtolava-auto. 90-luvulla alkoi sopimusliikenne paikallisen rakennuskalustoyrityksen kanssa, samoihin aikoihin automäärä kasvoi yhdestä kolmeen.

2000-luvun alussa aloimme myös kuljettaa siltanostureita, joita Urjalassa on rakennettu menestyksekkäästi aina 70-luvulta lähtien. Vuoden 2007 alusta työnkuva muuttui kokonaan näihin puoliperävaunuilla kuljetettaviin pääosin erikoismittaisiin kuljetuksiin. Silloin Hannu ja myöhemmin myös Mika hankkivat EKL-liikenteenohjaajan pätevyyden. Näin saadaan melko isokin erikoiskuljetus liikkeelle oman perheyrityksen voimin.

Vuoden 2004 alussa Janne armeijan käytyään tuli täyspainoisesti mukaan kuljetuksiin, ja myös toiminimi muuttui samoihin aikoihin avoimeksi yhtiöksi. Samalla tavalla Mika aloitti sotaväen jälkeen vuonna 2011 perheyrityksessä. Molemmat pojat opiskelivat ennen armeijaa autonasentajakoulutuksen ja hyödyntävät sitä kuljettajan tehtävien ohessa.

Jos haluat hyödyntää yrityksemme palveluita erikoiskuljetusten merkeissä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!